Demonstration 28 Oktober till stöd för det palestinska folket

      Kommentarer inaktiverade för Demonstration 28 Oktober till stöd för det palestinska folket

Grekiska föreningen i Stockholm kallar alla sina medlemmar och vänner samt alla svenskar och alla andra som bor i Sverige med andra nationaliteter att delta i solidaritetsdemonstration för det palestinska folket lördagen den 28 Oktober kl 14.00 vid Norrbro. Demonstrationen ska avslutas på Sergels torg.

Grekiska föreningen ska ha sin egen block.

Det är viktig att vi ska visa vårt solidaritet mot massakern som pågår i Palestina med mer än 5.000 döda från staten Israels bomber och som 2.000 av dem är BARN!

I kampen om att upprätta en oberoende palestinsk stat, inom 1967 års gränser med östra Jerusalem som huvudstad, med ett slut på ockupationen och frigivning av alla fångar.

I motsats till de krafter som uppmanar folket att ansluta sig till den ockuperande israeliska staten sidan och att engagera landet ännu mer i krigsplanerna, är det nu bråttom att stärka solidariteten med det palestinska folket, att stödja deras kamp för ett fritt hemland, att nu stoppa den israeliska massakern i Gaza och att stödja kampen mot kriget i hela regionen.